TIPS

Oppbevaring av ark osv

252 11 måneder siden

Her kommer ett forslag på oppbevaring av ark/filler paper, det som følger med i accessory packs, planner companions osv. 

Først setter jeg alt på discer, gjerne sortert etter layout på filler papers. Og gir "permen" navn, som denne fikk navnet "SC 1" - Skinny Classic 1, siden skinny kommer kun med fill paper. I Big, Classic og Mini, heter får de navn "Classic Fill Paper 1", "Big Accessory packs" osv, alternativt om de kun inneholder en layout kan man kalle de "Classic linjert filler paper 1" f.eks. 

Der etter ordner jeg en PDF-fil med hva hver perm inneholder, og jeg skriver under hvilke layouter fill paperet har eller hvilken accessory pack/planner companion innholdet er fra. 


I tillegg lager jeg en oversikt etter layouts, accessory packs, planner companions osv, hvor jeg skriver hvilken "perm" den og den finnes i. 
Så bruker jeg bilder av arkene, da oversiktsbilder ofte lyver litt på fargen eller det kan være vanskelig å se hvilken layout de har. 
Har fill paperet flere layouts så legger jeg de under begge layoutene. 

      

Nå håper jeg inderlig at dette forslaget fungerer for meg selv i alle fall, for nå er jeg lei av å lete etter nye metoder ?

Planner forkortelser, begrep og ord

523 1 År siden

I dette innlegget skal vi ta for oss forskjellig ord, begrep og forkortelser innen plannerverden. Mangler vi noen, så si gjerne fra :) 

Sjekk også gjerne ut våre blogginnlegg Happy Planner 101 for å se hvordan de forskjellige layoutene og tilbehøret ser ut - Trykk her for å komme dit eller i videoversjon her

Happy Planner 101 - del 2

1739 2 år siden

I denne delen skal vi ta for oss hva som finnes av tilbehør til Happy Planner. Mens vi i del 3 vil se litt nærmere på Happy Notes og filler paper.
Ønsker du å lese mer om størrelser og layouts innen Happy Planner kan du sjekke ut del 1 HER

For de som er litt bereist innen Happy Planner og deres produkter, så vet vi at det er ikke lite som finnes av tilbehør. Men for de av dere der ute som er nye, så føles kanskje alt dette tilbehøret veldig overveldende, hvert fall gjorde det det for oss første gangen vi besøkte nettsiden til Me and my BIG ideas. 

For hva av dette trenger man? Må man virkelig ha alt dette? Hva i det hele tatt er alt dette? Alt dette lurer kanskje noen på. 
Først og fremst, NEI, man trenger ikke alt dette, du holder lenge med en planner og noe å skrive med. Men noen av oss liker å dekorere og pynte planneren vår, mens andre ønsker en helt ren og funksjonell planner, hvor alt de bruker er noe å skrive med. Og det flotte med denne plannerverden er jo at det er plass til alle, uansett hva man liker. 

Når det gjelder tilbehøret til Happy Plannere så finnes det som sagt veldig mye, det finnes ekstra papir, utvidelsespakker, klistremerker, bokmerker, plastikk konvolutter osv osv.
Det finnes også en del tilbehør som er temarelatert, f.eks klistremerker og utvidelsespakker som har med budsjett, fitness og wellness f.eks. Papir til å sette opp middagslister eller utgifter. Dette blir på en måte det samme som med at noen plannere er for økonomi, noen for tro og religion, oppskriftsbok osv.

Det meste av Happy Planner tilbehør er laget for å passe spesielt en størrelse eller en layout innen en hvis størrelse, men mye kan brukes om hverandre. F.eks klistremerker laget for å passe i vertical Classic Happy Planner kan selvfølgelig brukes i både andre layouter, BIG og Mini (størrelser), det er bare at de vil ikke passe "perfekt" i boksen eller ruten. Og av tilbehør som kan settes inn i plannerene, som filler paper, dashboards osv, der passer alt i størrelsene de er laget for og i størrelsene over der. Så det som er laget til Mini vil passe i Classic og BIG, eller det laget til Classic vil passe i BIG, men ikke i Mini. 

(Noe av tilbehøret blir kanskje nevnt flere ganger) 

Ting du kan spore i planneren din

507 2 år siden

Det er bare fantasien som setter en stopper for hva man kan spore, eller tracke, som vi ofte heller sier, eller holde styr på i planneren.  
Men regner med det er flere enn oss som ikke kommer på en eneste ting, når vi først skal sette oss ned å lage en habit tacker, liste eller lignende. 

Så her kommer en liste med noen forslag: 

Happy Planner 101 - del 1

1845 2 år siden

Å velge en Happy Planner kan kanskje for noen føles litt forvirrende. Det er alt for mange forskjellige layouts, størrelser eller man finner kanskje ett cover man liker, men innmaten var ikke helt som man tenkte. Og for ikke å snakke om disse småfremmende ordene som vertical, dashboard, horizontal osv, vi vet at vertikal er nedover, horisontal er bortover og at dashboard finner man i bilen, så hva har disse med plannere å gjøre? Og hvor kom Happy Notes og filler paper fra? Alt dette skal vi prøve å fortelle om i denne serien av innlegg kalt Happy Planner 101. 

Meny

Innstillinger

Opprett en gratis konto for å lage ønskelister.

Logg inn