Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Arkiv for 2022

Oppbevaring av ark osv

54 2 måneder siden

Her kommer ett forslag på oppbevaring av ark/filler paper, det som følger med i accessory packs, planner companions osv. 

Først setter jeg alt på discer, gjerne sortert etter layout på filler papers. Og gir "permen" navn, som denne fikk navnet "SC 1" - Skinny Classic 1, siden skinny kommer kun med fill paper. I Big, Classic og Mini, heter får de navn "Classic Fill Paper 1", "Big Accessory packs" osv, alternativt om de kun inneholder en layout kan man kalle de "Classic linjert filler paper 1" f.eks. 

Der etter ordner jeg en PDF-fil med hva hver perm inneholder, og jeg skriver under hvilke layouter fill paperet har eller hvilken accessory pack/planner companion innholdet er fra. 


I tillegg lager jeg en oversikt etter layouts, accessory packs, planner companions osv, hvor jeg skriver hvilken "perm" den og den finnes i. 
Så bruker jeg bilder av arkene, da oversiktsbilder ofte lyver litt på fargen eller det kan være vanskelig å se hvilken layout de har. 
Har fill paperet flere layouts så legger jeg de under begge layoutene. 

      

Nå håper jeg inderlig at dette forslaget fungerer for meg selv i alle fall, for nå er jeg lei av å lete etter nye metoder ?

Spring release 2022

131 5 måneder siden

Eller vårslipp om du vil :) 

Ja, da var det igjen dags for Happy Planners vårslipp, dette er slippet hvor alle 18 månedersplannerne kommer (BIG og Classic), mens Miniene og Skinny Classic er fortsatt bare 12 måneder. Alle med start 1 juli. 
Nytt av året er en ny layout kalt gratitude, den kommer til både Classic og Mini. OG svarte filler paper til Classic. 
Ellers er det selvfølgelig masse annet lekkert, vi får ny Zip Folio til Classic, en ny type Deluxe Cover (også til Classic), så er det masse klistremerkebøker, 2(3) Megabøker, planner companion til BIG og mye mye mer.  

Meny

Innstillinger

Opprett en gratis konto for å lage ønskelister.

Logg inn