Kjøpsvilkår


KONTAKT OSS

Adresse:
Planners R Us Norge – Holte
Seterbakkvegen 10
7796 Follafoss

E-post: 
kundeservice@plannersrusnorge.no

Telefon: 
413 33 750 - på grunn av at firma drives på deltid er vi absolutt enklest å nå per epost.

Organisasjonsnummer: 
  925 018 856 MVA

Kontaktskjema

Du kan kontakte oss med alle kontaktmåter ovenfor. Til tider kan det være hektisk på telefonen/support. I stedet for å ringe kan du sende oss mail via kontaktskjema-knappen ovenfor. Vi vil da enten kontakte deg per telefon eller sende deg svar per mail.


KUNDEINFORMASJON

Opplysninger du gir til oss vil ikke bli gitt videre og er bare tilgjengelige for personer tilknyttet oss. Du kan når som helst be om at opplysninger om deg slettes. I forbindelse med bestillingen, godtar du at vi lagrer og bruke informasjonen din. Vi gjør dette for å oppfylle våre forpliktelser overfor deg. Vi dokumenterer også all kommunikasjon vi har med deg via e-post, for å kunne tilby tjenesten som du forventer av oss. 


 

SIKKER BETALING

Hvem kan handle på nett?

For å kunne handle på nett hos oss må du være minimum 15 år. Er du under 15 år må du få en myndig person til å bestille for deg. Dersom du ønsker å handle på kreditt må du være over 18 år.

Trygt kjøp

Vi har som mål å ha den absolutt beste sikkerhet rundt salg på internett, håndtering av personopplysninger og betaling. Vi har derfor tilpasset vår virksomhet til kravene norske myndigheter, gjennom Distansehandel Norge, har satt for trygg internett handel. 


Betaling

Du vil bli belastet for ordrebeløpet ved bestilling, samme ved bestilling av bestillingsvarer, så blir man også belastet ved bestilling. 

Moms på 25% inngår i alle priser. Ingen andre avgifter enn det som står som totalsum i kassen tilkommer ved kjøp.

Alle våre priser er oppgitt i Norske kroner.


AVBESTILLING OG RETUR

Avbestilling

Ved avbestilling vil kjøper etter §41 i Forbrukerkjøpsloven må betale ett avbestillingsgebyr på 150 kr og i tillegg til eventuelle portokostnader, dette for å dekke noen av bedriftens økonomiske tap. 

Ved retur av varer må kunde selv stå for returporto

Ved gjentakende avbestillinger vil kunden miste muligheten til å bestille varer fra Planners R Us Norge. 

LEVERINGSBETINGELSER

Leveringstid

De fleste varer du ser i nettbutikken er på vårt lager.  Vi har som mål å få pakket og sendt din ordre innen 1-5 virkedager etter at vi har mottatt din bestilling. I tillegg får du forsendelsestiden, som vanligvis tar 1-5 dager med Posten og 3-21 dager med PostNord (til hentested, pakke i postkassen har samme antall som Posten, da disse går med Posten). 
Hvis en eller flere av varene du bestiller er bestillingvarer, så vil ordren ha en leveringstid på 6-12 uker. 


Frakt og gebyr

Alle våre forsendelser går med Bring/Posten og PostNord. 

Ved bestilling av flere ordre ser vi oss nødt til å ta porto på samtlige ordre, og vil likevel sende det samlet om mulig, dette for å minske firmaets miljøavtrykk. 

 

Uavhentede pakker

Hentefrist for pakker er 1 uke hos både Posten og PostNord. Om den ikke hentes innen da sendes den automatisk tilbake til oss. Du vil da få en anmerkning i kunderegisteret, som innebærer at du ikke kan foreta nye bestillinger. For å løse opp denne sperren må du ta kontakt med oss.

Når du har bestilt varen til deg får du hentemelding fra Bring/Posten eller PostNord. Om du ikke henter varen innen hentefrist fakturer vi deg til dekning av våre kostnader til porto, oppkravsgebyr, returporto og merarbeid.

Retur av varer - Angrerett

Med unntak av spesialbestilte varer har du 14 dagers angrefrist på varer kjøpt i vår nettbutikk. Du betaler selv returfrakt om du benytter angreretten. Har du mottatt feil vare eller varer med feil sender vi deg nytt uten kostnader for deg. 

Varer som er spesialbestilt (herunder bestillingsvarer) tas ikke i retur. Vennligst ikke send returvarer i oppkrav. Disse blir ikke hentet ut.

Klagefrister

1. Feil ved leveranse

Hvis du mottar et defekt eller et feillevert produkt, ta kontakt på mail eller på telefon. Du bør ta kontakt så snart som mulig og ikke senere enn 1 måneder etter levering.

Etter at vi har mottatt din klage vil du få svar med instruksjon om hvordan varen skal returneres.

2. Feil under garantitiden

Vi garanterer at varene du har bestilt er fri for produksjonsfeil i to år, eller i løpet av garantiperioden for produktet (fra levering).  Oppstår det feil ved ditt produkt i løpet av garantiperioden kan du ta kontakt på mail eller på telefon. Kundeservice vil gi deg informasjon om hvordan du skal gå videre med din reklamasjon.

3. Reklamasjon

Melding om feil må meddeles innen rimelig tid fra du oppdaget eller burde ha oppdaget feilen. Reklamasjonsretten for et produkt opphører under alle omstendigheter etter tre år.

Ved en eventuell tvist følger vi forbrukerrådets retningslinjer for reklamasjonssaker!

Meny

Innstillinger

Opprett en gratis konto for å lage ønskelister.

Logg inn