Om oss

Om oss

Vi er en liten nettbutikk som brenner for Happy Planner og det de lager. Som Happy Planner-avhengige ønsker vi like mye for vår del å kunne tilby Happy Planner produkter, som for kundene som elsker disse produktene.

Vi har bred kunnskap (om man kan kalle det det) om Happy Planners produkter og har selv brukt disse 5-6 år. Siden vi elsker disse produktene, så er vi også ute etter å kunne tilby det største utvalget av produkter som overhodet mulig.

Vår nettbutikk

Vi har både lagervarer og bestillingsvarer og enkleste måten å skille disse fra hverandre er å se på skriften mellom pris og kjøpsknappen. Står det "Lagervare", så er det det og står det "Bestillingsvare....", så er det de.
Vi ønsker å drive med bestillingsvarer for å kunne tilby det bredeste utvalget av disse flotteste produktene, men dessverre er ikke dette helt uten risiko. Da det alltid er en risiko for at Happy Planner kan bli utsolgt for produktet fra du bestiller og til de pakker bestillingen vår. Det vil også derfor kunne ta tid før du får beskjed om at varen er utsolgt.
Dette er da dessverre en risiko vi er nødt å ta, hvis vi skal kunne tilby dette utvalget av varer.
Bestillingsvarene vil også alltid ha 6-12 ukers leveringstid, noen ganger tar det kortere tid, noen ganger kan det også ta litt lengre tid i spesielt nå under Coronaen. Ventetiden vil varierer etter om du bestiller kort tid etter vi har sendt bestilling eller når vi nærmer oss neste bestilling.  

Butikken drives på deltid/hobbybasis, så vi er enklest å nå per epost på post(at)plannersrusnorge.no eller på sosiale medier. Vi er å finne på Facebook (Planners R Us Norge), Instagram (plannersrus_norge) og på Youtube (Planners R Us Norge). Dette innebærer også at leveringstid på lagervarer vil være 1-3 virkedager postgang. 

Meny

Innstillinger

Opprett en gratis konto for å lage ønskelister.

Logg inn