Bestille?

NY INFO:

- Vi har nå lagt til hent i butikk igjen, dette kan kun brukes ved hent i butikk, velges hent i butikk uten at man henter, så vil man bli belastet med ett gebyr på 150 kr og ordren vil bli kansellert. Vi har derimot lagt til ett eget alternativ for de som ønsker å legge til en eller flere varer, dette kan kun brukes ved hent i butikk og når man allerede har valgt pakke med sporing. Ved postkassepakker kan man ikke legge til varer og porto må betales på den nye ordren også, dette for at porto øker når man legger til varer. 


Bestilling

Ordre sendes fra oss innen 1-5 virkedager, så får du postgangen i tillegg før den er hos deg. Ved slipp kan man måtte beregne noen dager ekstra, alt etter hvor mange bestillinger som kommer inn. 


Frakt

Vi benytter oss av Posten og PostNord for å sende ut pakkene våre og porto beregnes etter vekten på varene. 

Du har også muligheten å velge med sporing om du ønsker dette eller hente i butikken her i Follafoss etter avtale, da vi ikke har noen fast åpningstid. 

Alle postkassepakker sendes med Posten, selv om PostNord velges som fraktmetode, dette da PostNord bruker Posten til utkjøring av postkassepakker.

Vi tilbyr også FRI FRAKT fra kroner 2000,- og oppover. 


Tips

For å enkelt følge status på din ordre og se sporingsnummer (om du har bestilt pakke med sporing) osv, så finner du det inne på ordrehistorikk og detaljer. 
Hvis du er innlogget på konto, så kan du også opprette ønskelister f.eks. 

 

Statuser som brukes i vår nettbutikk og hva de betyr:

-          Betaling utført / I rest (betalt) – en av disse kommer opp når bestillingen er mottatt.

-          Under behandling – vi pakker pakken din og den vil bli levert på posten før posten sendes neste gang.

-          Sendt – din ordre er innlevert på posten, eventuelt levert til deg.

-    

-          Refundert – noen ganger er vi jo så uheldig at MAMBI er utsolgt for varene vi har bestilt og må dermed refundere deg beløpet.

-          Kansellert – hvis man ønsker å avbestille ordren sin. NB. Vi tar 150 kr i avbestillingsgebyr, for å dekke opp de økonomiske kostnadene.

Meny

Innstillinger

Opprett en gratis konto for å lage ønskelister.

Logg inn