Arkiv for March, 2021

Happy Planner 101 - del 2

1883 2 år siden

I denne delen skal vi ta for oss hva som finnes av tilbehør til Happy Planner. Mens vi i del 3 vil se litt nærmere på Happy Notes og filler paper.
Ønsker du å lese mer om størrelser og layouts innen Happy Planner kan du sjekke ut del 1 HER

For de som er litt bereist innen Happy Planner og deres produkter, så vet vi at det er ikke lite som finnes av tilbehør. Men for de av dere der ute som er nye, så føles kanskje alt dette tilbehøret veldig overveldende, hvert fall gjorde det det for oss første gangen vi besøkte nettsiden til Me and my BIG ideas. 

For hva av dette trenger man? Må man virkelig ha alt dette? Hva i det hele tatt er alt dette? Alt dette lurer kanskje noen på. 
Først og fremst, NEI, man trenger ikke alt dette, du holder lenge med en planner og noe å skrive med. Men noen av oss liker å dekorere og pynte planneren vår, mens andre ønsker en helt ren og funksjonell planner, hvor alt de bruker er noe å skrive med. Og det flotte med denne plannerverden er jo at det er plass til alle, uansett hva man liker. 

Når det gjelder tilbehøret til Happy Plannere så finnes det som sagt veldig mye, det finnes ekstra papir, utvidelsespakker, klistremerker, bokmerker, plastikk konvolutter osv osv.
Det finnes også en del tilbehør som er temarelatert, f.eks klistremerker og utvidelsespakker som har med budsjett, fitness og wellness f.eks. Papir til å sette opp middagslister eller utgifter. Dette blir på en måte det samme som med at noen plannere er for økonomi, noen for tro og religion, oppskriftsbok osv.

Det meste av Happy Planner tilbehør er laget for å passe spesielt en størrelse eller en layout innen en hvis størrelse, men mye kan brukes om hverandre. F.eks klistremerker laget for å passe i vertical Classic Happy Planner kan selvfølgelig brukes i både andre layouter, BIG og Mini (størrelser), det er bare at de vil ikke passe "perfekt" i boksen eller ruten. Og av tilbehør som kan settes inn i plannerene, som filler paper, dashboards osv, der passer alt i størrelsene de er laget for og i størrelsene over der. Så det som er laget til Mini vil passe i Classic og BIG, eller det laget til Classic vil passe i BIG, men ikke i Mini. 

(Noe av tilbehøret blir kanskje nevnt flere ganger) 

Meny

Innstillinger

Opprett en gratis konto for å lage ønskelister.

Logg inn