Retro Blooms - BIG - Extension Pack - Memory Keeping

Retro Blooms Big Memory Keeping Extension Pack (phu, det var mange ord) er en pakke med ark og dividers til memory keeping. 

Disse er fra Happy Planners nysatsning på Memory Keeping. Disse nye layoutene til Memory Keeping er helt annerledes enn de gamle vi er kjent med, men vi synes disse er mye enklere å tilpasse sin bruk enn de gamle, enten du bruker en side for hver dag eller en uke. 

Sidene er i kartong, så de er litt tykkere enn arkene man vanligvis kjenner fra Happy Planner, som gjør at det er større mulighet for bruk av penner og tusjer, uten risiko for at det blør igjennom. 

Hver extension pack kommer med 40 dobbeltsidige, udaterte sider med forhåndsprintede design og templates, 4 dividers/skilleark, 1 pocket folder og 2 klistremerkeark. 
NB: Dette er kun ark og dividers, så man trenger i tillegg discer og eventuelt cover i big. Men kan også settes inn i plannere og happy notes i big, om man har det.
NB2: Denne har ikke samme design som noen av Photo Journalene. 

Hvor lenge hver pakke varer kommer helt an på hvor mange sider man velger å bruke hver dag/uke.

Les merShow less
kr 279.00
LEVERINGSTID: 1-5 virkedager + postgang.
På lager
Referanse:
AEPBEP-007
Ønskeliste
Relaterte produkter
Populære merkelapper
Beskrivelse

"This Memory Keeping extension pack includes preprinted filler pages with template guides for photos and writing. 2 sticker sheets with fun quotes to add to your pages.  4 dividers and a snap-in storage pocket folder.

  • This pack includes preprinted designs and templates with photo sizing guides and lined sections.
  • 2 sticker sheets and 4 floral printed dividers
  • Dimensions: 8.5” x 11”"

Les merShow less
Produktdetaljer
AEPBEP-007

Dataark

Størrelse
BIG
Planner Layout
Memory Keeping
Tilbehør
Extension Pack
Tema
Memory Planning
Sist vist
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 169.00
BIG Photo Page Protectors er plastlommer i varierende størrelser for å oppbevare og beskytte bilder, kort eller andre ting i din Photo Journal/Big Memory Planner, BIG Happy Planner eller BIG Happy Notes.  Hver pakke...
16 andre produkter i samme kategori:
kr 269.00
I denne pakken får du 11 medium metal discs, som er den mellomste discstørrelsen man får kjøpt hos MAMBI. Disse er Violet farget og passer sammen med alle størrelsene av Happy Planner, Happy Notes og deluxe covers. 

Meny

Innstillinger

Opprett en gratis konto for å lage ønskelister.

Logg inn