Black & White Polka Dot - Sticker Book Storage

Black & White Polka Dot - Sticker Book Storage. Disse boksene er laget for lagring av klistremerkebøkene med produktnummer som starter på PPSV, SVP130 og SP1H30, men PPSA og SP1H100 passer også perfekt i disse. Boksene har plass til 21 klistremerkebøker i vanlig tykkelse og kommer med klistrelapper for å sette på toppen av bøkene for å lettere finne frem til boken du leter etter. De er også delt opp i 3 rom, hvis man skulle ønske å sortere etter kategori, sesong, funksjonalitet osv. 

Disse passer blant annet i Råskog trillebordene fra Ikea og på Hylle med hjul, tre/metall fra Clas Ohlson, på sistnevnte får man plass til fire slike bokser på siden av hverandre. 

NB! Mange opplever at limet slipper både på innsiden og utsiden, så kjøp på EGEN RISIKO. Alternativet vil være at vi ikke tilbyr disse, nettopp av den grunn. Men om du skulle ønske å ta risikoen, så har vi funnet ut at hvis man legger de på siden med noe tungt inni eller opp på i minst 24 timer, så sitter limet mye bedre etterpå.

Les merShow less
kr 249.00
LEVERINGSTID: 1-5 virkedager + postgang.
På lager
Referanse:
OS1-019
Ønskeliste(1)
Relaterte produkter
Populære merkelapper
Beskrivelse

Function meets aesthetic with The Happy Planner Polka Dot Storage box. Store and organize all your sticker books for easy access and functional use.

•        Three slots to organize stickers by category, season, or functional use

•        Space to stack 21 sticker books

•        Includes custom stickers for you to label sticker books

•        Designed to fit in a craft cart

•        Black with white polka dots

•        Dimensions: 15.75” L x 7.75” W x 0.75” H

Planner Tip: Prior to adding items into the storage box please allow at least 24 hours for the adhesive tape to stick and use firm pressure when assembling.

"

Les merShow less
Produktdetaljer
OS1-019

Dataark

Tilbehør
Sticker Storage Box
Sist vist
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Miss Maker - Accessory Book
-10%
Tidsbegrenset tilbud
kr 291.60 kr 324.00
Miss Maker accessory book er som en klistremerkebok bare med litt ekstra, da denne inneholder 20 sider med klistremerker, 4 forskjellig sticky note pads og 1 listpad. Dette er vel Happy Planner jenta som har vært mest...
Family - Sticker Value Pack
-10%
Tidsbegrenset tilbud
kr 291.60 kr 324.00
Family er boken for familier, passer like godt for foreldre som for besteforeldre. Ser også for oss at denne må være nydelig å bruke i Memory Keeping. Du får 631 klistremerker fordelt på 30 sider, her finner du taco,...
16 andre produkter i samme kategori:

Meny

Innstillinger

Opprett en gratis konto for å lage ønskelister.

Logg inn