Align - Sticker Book Storage

Align - Sticker Book Storage. Disse boksene er laget for lagring av klistremerkebøkene med produktnummer som starter på PPSV, SVP130 og SP1H30, men PPSA og SP1H100 passer også perfekt i disse. Boksene har plass til 21 klistremerkebøker i vanlig tykkelse og kommer med klistrelapper for å sette på toppen av bøkene for å lettere finne frem til boken du leter etter. De er også delt opp i 3 rom, hvis man skulle ønske å sortere etter kategori, sesong, funksjonalitet osv. 

Disse passer blant annet i Råskog trillebordene fra Ikea og på Hylle med hjul, tre/metall fra Clas Ohlson, på sistnevnte får man plass til fire slike bokser på siden av hverandre. 

NB! Mange opplever at limet slipper både på innsiden og utsiden, så kjøp på EGEN RISIKO. Alternativet vil være at vi ikke tilbyr disse, nettopp av den grunn. Men om du skulle ønske å ta risikoen, så har vi funnet ut at hvis man legger de på siden med noe tungt inni eller opp på i minst 24 timer, så sitter limet mye bedre etterpå.

Les merShow less
kr 249.00
LEVERINGSTID: 1-5 virkedager + postgang.
På lager
Referanse:
OS1-015
Ønskeliste
Relaterte produkter
Populære merkelapper
Beskrivelse

Keep it simple! This Happy Planner sticker storage box features a geometric stripe print. Dress up your craft cart and easily store your sticker books with this functional accent piece.

•        Three slots to organize stickers by category, season, or functional use

•        Space to stack 21 sticker books

•        Includes custom stickers for you to label sticker books

•        Designed to easily fit in a craft cart

•        Dimensions: 15.75” L x 7.75” W x 0.75” H

Les merShow less
Produktdetaljer
OS1-015

Dataark

Tilbehør
Sticker Storage Box
Sist vist
16 andre produkter i samme kategori:
kr 269.00
I denne pakken får du 11 medium metal discs, som er den mellomste discstørrelsen man får kjøpt hos MAMBI. Disse er Silver farget og passer sammen med alle størrelsene av Happy Planner, Happy Notes og deluxe covers. 
kr 179.00
Har du noen klistremerker du bruker mer av enn andre, og som du gjerne skulle hatt litt flere av? Da er kanskje sticker rolls løsningen? Eskene med sticker rolls inneholder 5 forskjellige klistremerkedesign, hver rull...

Meny

Innstillinger

Opprett en gratis konto for å lage ønskelister.

Logg inn