Homebody - Sticker Book Storage

Homebody Sticker Book Storage. Disse boksene er laget for lagring av klistremerkebøkene med produktnummer som starter på PPSV, SVP130 og SP1H30, men PPSA og SP1H100 passer også perfekt i disse. Boksene har plass til 21 klistremerkebøker i vanlig tykkelse og kommer med klistrelapper for å sette på toppen av bøkene for å lettere finne frem til boken du leter etter. De er også delt opp i 3 rom, hvis man skulle ønske å sortere etter kategori, sesong, funksjonalitet osv. 

Disse passer blant annet i Råskog trillebordene fra Ikea og på Hylle med hjul, tre/metall fra Clas Ohlson, på sistnevnte får man plass til fire slike bokser på siden av hverandre. 

NB! Mange opplever at limet slipper både på innsiden og utsiden, så kjøp på EGEN RISIKO. Alternativet vil være at vi ikke tilbyr disse, nettopp av den grunn. Men om du skulle ønske å ta risikoen, så har vi funnet ut at hvis man legger de på siden med noe tungt inni eller opp på i minst 24 timer, så sitter limet mye bedre etterpå.

Les merShow less
kr 249.00
LEVERINGSTID: 1-5 virkedager + postgang.
På lager
Referanse:
OS1-012
Ønskeliste(1)
Relaterte produkter
Populære merkelapper
Beskrivelse

There’s no place like home. This Happy Planner sticker storage box features floral leaf prints. Dress up your craft cart and easily store your sticker books with this functional accent piece.

•        Three slots to organize stickers by category, season, or functional use

•        Space to stack 21 sticker books

•        Includes custom stickers for you to label sticker books

•        Designed to easily fit in a craft cart

•        Dimensions: 15.75” L x 7.75” W x 0.75” H

Les merShow less
Produktdetaljer
OS1-012

Dataark

Tilbehør
Sticker Storage Box
Sist vist
16 andre produkter i samme kategori:
kr 199.00
Er du glad i farger og ønsker deg notatark i flotte farger? Da er dette pakken for deg. Her får du 40 ark i 4 forskjellig farger/design, som igjen har forskjellig layouts - en har checklist, en har dot grid og to er...

Meny

Innstillinger

Opprett en gratis konto for å lage ønskelister.

Logg inn